SANKARA ”ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ”

SANKARA ''ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ''

SANKARA ''ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ'' ΣΤΟ RADIO CITY THEATER MUSIC HALL ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!


Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο γνωστός σε όλους Sankara, αποδεικνύει κάθε φορά πως μπορεί να αγγίξει το «αόρατο», να «δει» την σκέψη σας, να «αφουγκραστεί» τα μυστικά σας. Όντας χαρισματικός, έκανε σκοπό της ζωή του να μοιραστεί μαζί σας το μυστήριο του υπερφυσικού.

Από το show δεν λείπουν ποτέ τα εντυπωσιακά stage illusions!
Μην ξαφνιαστείτε όταν εκείνη η παρτενέρ, που βρίσκεται μπροστά σας στην σκηνή, ε-ξ-α-φ-α-ν-ί-ζ-ε-τ-α-ι από τα μάτια σας και βρίσκεται να σας χαιρετά στο πίσω μέρος του θεάτρου!
Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα δείτε τα αντικείμενα να ταξιδεύουν στο χρόνο.. τα παλαιά να γίνονται καινούργια και το αντίστροφο!
Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία «από μέσα», ως συνεργός του Sankara, θα μπορέσετε να λάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετουργία πάνω στην σκηνή!

Αυτά κι άλλα απίθανα οπτικά θεάματα θα σας καθηλώσουν και θα σας παρασύρουν να αποδράσετε από τη λογική και να γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι μαγείας... με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον Sankara, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του υπόσχονται ένα show Μαγείας, αποκαλύψεων και κορυφώσεων, ικανό να καταπλήξει θεατές κάθε ηλικίας.

Sankara, o illusionist που έκανε το αδιανόητο να φαντάζει απλό, σας καλεί, για να σας παρασύρει σ' ένα θέαμα στον συναρπαστικό κόσμο της μαγείας ...

Εκεί που η καρδιά δονείται παράξενα και πρωτόγνωρα…
Εκεί που η φαντασία ιχνηλατεί το ζητούμενο…
Εκεί είναι το σημείο συνάντησης του μεγάλου Έλληνα illusionist ΣΑΝΚΑΡΑ με όλους εσάς…
Ανακαλύψτε ότι η αδρεναλίνη είναι η 6η αίσθησή σας !!!

Ο γνώστος σε όλους «Μάγος Σανκάρα» αποδεικνύει καθημερινά πως μπορεί να πιάσει το αόρατο…όπως την σκέψη σου… όπως το μυστικό σου… γιατί απλά γεννήθηκε χαρισματικός για να μοιράσει μέσα από το μυστήριο του υπερφυσικού δώρα Μαγικά !!!!

Φαντάσου και νιώσε ως θεατής για λίγα λεπτά, πρωταγωνιστής αφού είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να συμμετέχεις δίπλα στον Μάγο …Εσύ …κι εσύ…κι εσείς ...

Και οδηγός σε αυτό το ταξίδι θα είναι ο ΣΑΝΚΑΡΑ, που με τους συνεργάτες του υπόσχονται μια θεατρική κορύφωση Μαγείας και αποκαλύψεων για όλες τις ηλικίες.

Γιατί μιλάμε για τον άνθρωπο που έχτισε τη φήμη του πάνω στο αδύνατο!
Που έκανε το αδιανόητο να φαντάζει απλό.
Αυτός είναι ο ΣΑΝΚΑΡΑ. Ο πλέον πολυτιμημένος illusionist, στον συναρπαστικό κόσμο της μαγείας, που σε καλεί μαζί του, για να σε παρασύρει σε ένα θέαμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων…

Ένα Μοναδικό Υπερθέαμα - Show, με Ρεσιτάλ Μαγείας προσκαλεί Μικρούς και Μεγάλους, σε μία Αξέχαστη Εμπειρία!
«Μαγεία στο Χρόνο» με τον Διάσημο και Διακεκριμένο Μάγο «Sankara» στο «Θέατρο Ράδιο Σίτυ».
Μαγεία, Μυστήριο και Δράση...εκεί όπου η Δεξιοτεχνία και ο Απόλυτος Συγχρονισμός του Μάγου Sankara, σε συνδυασμό με την ικανότητά του να κατευθύνει το Μυαλό σας στη Διάσταση της Μαγείας, θα σας χαρίσουν ένα Απροσδόκητο Αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτή την Μαγευτική παράσταση!

Ημέρες & Ώρες

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

•ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :8€ , 10€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :90 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Ταμείο Θεάτρου

RADIO CITY TΗΕATER MUSIC HALL

Λεωφόρος Βασ. Όλγας 11 - Παρασκευοπούλου 9
(Περιοχή Φαλήρου), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.:2310 819153 & 2310 824970

Ακολουθήστε μας:

Facebook
Instagram

13183240_10154167183837162_815194686_n

Comments are closed.